top of page

Hjælp til selvhjælp :-)

For snart 15 år siden blev Rooster Music oprettet på det brugerstyrede aktivitetssted Netværkstedet Thorvaldsen (NT).


De ansatte musikproducere David Springborg og Tin Soheili var sammen med NT's brugerne med til at revitalisere og modernisere stedets musikstudie og dannede desuden et lille musikforlag med verdensomspændende distribution på musiktjenester som Spotify, iTunes m.fl.


Siden har forskellige dygtige ansatte været tilknyttet Rooster Music, og i rigtigt mange gode år har stedet nydt godt af Morten Grønvads store musikalske kompetencer og menneskelige egenskaber. David og Tin er stadig med på holdet og udgør sammen med Morten det faste team.


Gennem årene har et væld af musikere indenfor NTs målgruppe indspillet musik, spillet koncerter og udgivet album igennem Rooster Music.


Desværre forsvandt vores udmærkede akustiske guitar under nogle udendørs koncerter i corona-perioden. Den har vi savnet siden, og vi har ikke budget til lige at købe nyt udstyr.


Efter en opgørelse fra vores musikdistribution viser det sig, at brugerne har oparbejdet et mindre økonomisk overskud, der muliggør, at vi har kunne købe en ny guitar til studiet.


De er jo egentligt ret fantastisk, at brugernes publicerede musik har en så god kvalitet, at det genererer overskud over tid på de rå markedsvilkår i musikbranchen.


Alt er godt - fortsæt!


Comments


Alle poster
Nyeste poster
Arkiv
bottom of page